Vanaf 2022 nieuwbouw Vlietlocatie

op de Vlietlocatie (na sloop van seniorencomplex De Vliet):

  • 27 grondgebonden stadswoningen
  • 24 sociale huurappartementen
  • 10 koopappartementen
  • 2 commerciële ruimten, waarvan één Jumbo supermarkt

Op de locatie waar nu nog De Vliet staat, wordt Puur! Maassluis gerealiseerd. ABB Bouwgroep, gemeente Maassluis en Maasdelta hebben op 21 juni 2017 de overeenkomst getekend voor dit nieuwbouwplan.

Het nieuwbouwplan Puur! Maassluis
Het ontwerp is van Steenhuis Bukman Architecten. Voor de ontwikkeling en realisatie is ABB Bouwgroep verantwoordelijk. Op één van de oudste plekken in de historische binnenstad worden straks unieke woningen en appartementen gebouwd. Puur! past als een maatpak op deze binnenstedelijke locatie. De ontwikkeling bestaat uit 27 grote stadswoningen, 10 koopappartementen en 24 huurappartementen die via woningbouwcorporatie Maasdelta Groep worden verhuurd.

Op de website van Puur! Maassluis vindt u meer informatie over het project. U kunt zich daar ook inschrijven voor een digitale nieuwsbrief, waarmee u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen rondom Puur! Maassluis en de start verkoop van de woningen en appartementen.

De 24 huurappartementen van Maasdelta worden te zijner tijd te huur aangeboden via Woonnet Rijnmond. Maasdelta kondigt de start verhuur ruim van tevoren aan via www.sluispolder-west.nl en de digitale nieuwsbrief. Om in aanmerking te komen voor een huurappartement, moet u als woningzoekende bij Woonnet Rijnmond ingeschreven staan.

Ga terug naar

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag