2016 nieuwbouw Rhijnvis Feithstraat, Guido Gezellestraat en Mgr. W.M. Bekkerslaan

  • 11 huurwoningen Rhijnvis Feithstraat
  • 11 koopwoningen Guido Gezellestraat
  • 14 huurwoningen Mgr. W.M. Bekkerslaan

Op de locatie waar voorheen de flat aan de Guido Gezellestraat stond, zijn 11 nieuwe koopwoningen en 25 huurwoningen gebouwd. Het gaat om twee blokken eengezinswoningen en een wooncomplex met benedenwoningen en maisonnettes. De woningen zijn ontwikkeld en gebouwd door Boele & van Eesteren.

Twee blokken met sfeervolle rijwoningen in koop en huur
Er zijn twee blokken eengezinswoningen met een speelse architectuur gebouwd:

  • het ene blok bestaat uit 11 koop eengezinswoningen, genaamd Eleven. Deze zijn gelegen aan de Guido Gezellestraat en zijn verkocht door Boele & van Eesteren.
  • het andere blok bestaat uit 11 huur eengezinswoningen, gelegen aan de Rhijnvis Feithstraat. Deze woningen verhuurt Maasdelta in de sociale huursector. Voor alle huurwoningen is inmiddels een kandidaat gevonden. Mochten er op termijn weer woningen vrij komen, dan vindt u deze op www.woonnetrijnmond.nl.

Alle eengezinswoningen zijn verdeeld in een woonkamer op de begane grond, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder. Ook is elke woning voorzien van een tuin met een berging.

Wooncomplex met 3 woonlagen
Aan de Mgr. W.M. Bekkerslaan is een wooncomplex met in totaal 14 huurwoningen gerealiseerd. De indeling bestaat uit:

  • 5 appartementen op de begane grond. Het gaat hierbij om 4 grotere appartementen (met 2 slaapkamers) en 1 kleiner appartement (met 1 slaapkamer). Bij elk appartement hoort een tuin met daarin een berging.
  • 9 maisonnettes, die elk over twee verdiepingen verdeeld zijn. Deze maisonnettes hebben 2 slaapkamers en een balkon. Ook beschikt elke maisonnette over een buitenberging.

Voor alle huurwoningen is inmiddels een kandidaat gevonden. Mochten er op termijn weer woningen vrij komen, dan vindt u deze op www.woonnetrijnmond.nl.

Planning bouw en oplevering
De huurders en kopers van de eengezinswoningen verhuisden in mei 2017 al naar hun nieuwe huis. In november 2017 hebben ook de huurders van de appartementen en maisonnettes hun sleutels in ontvangst genomen.

Ga terug naar

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag