Huurders nieuwbouw Rhijnvis Feithstraat krijgen sleutels uitgereikt

Publicatiedatum: 02-06-2017

Op maandag 29 en dinsdag 30 mei hebben de huurders van de 11 eengezinswoningen aan de Rhijnvis Feithstraat hun sleutels in ontvangst genomen. Op de foto zien jullie huurder Michael die op het kantoor van Maasdelta Maassluis het huurcontract van zijn nieuwe woning ondertekent. Hij gaat voor het eerst op zichzelf wonen! Ook de kopers van de 11 eengezinswoningen aan de Guido Gezellestraat kregen deze week hun woning opgeleverd. Wij feliciteren alle nieuwe huurders en kopers van harte!

De bouw van dit eerste project van Sluispolder-West startte in september 2016. De huurders van de eengezinswoningen aan de Rhijnvis Feithstraat konden hun woning in januari al tijdens een kijkmiddag bekijken, maar toen was deze nog in aanbouw. Nu met de sleutel op zak, kan het verhuizen echt beginnen. De huurders stonden dan ook te popelen om naar hun langverwachte woning te gaan. Een opzichter van Maasdelta wachtte hen daar op, om eventuele opleverpunten te inventariseren.

Planning van oplevering
De 11 huur eengezinswoningen aan de Rhijnvis Feithstraat zijn de eerste nieuwe woningen die in Sluispolder-West worden opgeleverd. Ook de kopers van de 11 eengezinswoningen aan de Guido Gezellestraat kregen deze week de sleutels uitgereikt van Boele& Van Eesteren.
De oplevering van de 14 huurappartementen en -maisonnettes langs Mgr. W.M. Bekkerslaan wordt deze zomer verwacht. Voor deze huurders werd half mei een kijkwoning georganiseerd. Daarbij kregen zij ook informatie over het energiezuinige verwarmingssysteem in de woningen.

Energiezuinige woningen
De in totaal 36 woningen zijn bijzonder duurzaam en energiezuinig en worden voorzien van warmtepompen, zonnepanelen en een warmteterugwinsysteem, dat zorgt voor een zeer laag energie verbruik.

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag