Huurders nieuwbouw Mgr. W.M. Bekkerslaan krijgen sleutels uitgereikt

Publicatiedatum: 17-11-2017

Het was langer wachten dan gepland, maar het nieuwe wooncomplex aan de Mgr. W.M. Bekkerlaan is zojuist opgeleverd. Afgelopen week namen de huurders van de 5 appartementen en 9 maisonnettes hun sleutels in ontvangst.

Op de locatie waar in 2015 twee flats gesloopt zijn, ging in 2016 het eerste nieuwbouwproject van Sluispolder-West van start. Aan de Guido Gezellestraat staan nu 11 koopeengezinswoningen en aan de Rhijnvis Feithstraat 11 huureengezinswoningen. Langs de Mgr. W.M. Bekkerslaan is een klein wooncomplex gebouwd met 5 appartementen en 9 maisonnettes (huur). Boele & Van Eesteren ontwikkelde en bouwde de woningen.

Sleutels voor huurders Mgr. W.M. Bekkerslaan
De appartementen en maisonnettes aan de Mgr. W.M. Bekkerlaan zijn zojuist opgeleverd. Afgelopen week namen de huurders hun sleutels in ontvangst. De huurders en kopers van de eengezinswoningen verhuisden in mei 2017 al naar hun nieuwe huis. De oplevering van het wooncomplex aan de Mgr. W.M. Bekkerslaan duurde helaas langer dan verwacht. Zo waren er problemen met de levering van materialen en moesten bouwtechnische gebreken eerst worden opgelost. Nu is het dan toch zover: wij feliciteren de huurders van harte!

Energiezuinig
De woningen zijn Nul op de meter gebouwd. Dit betekent dat de zonnepanelen op de woningen genoeg elektriciteit opwekken om bij normaal gebruik het volledige energieverbruik (ook het huishoudelijk gebruik) te compenseren. De woningen zijn verder voorzien van warmtepompen en een warmteterugwinsysteem, dat zorgt voor een zeer laag energie verbruik.

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag