Onverwachte ontmoetingen tijdens een winterse wandeling in Sluispolder-West

Publicatiedatum: 02-02-2018

Zondag 11 februari start er om 14.00 uur een winterse wandeling door Sluispolder-West, voor oude en nieuwe bewoners die benieuwd zijn naar de verhalen uit deze wijk. Wandelt u mee?!

De wandeling begint bij misschien wel het oudste deel van Sluispolder-West, namelijk het Ateliergebouw de Wasserij. Tijdens de wijkwandeling vertelt de Historische Vereniging Maassluis spannende en interessante verhalen. Ook komen verschillende buurtgenoten aan het woord en geeft stadsdichter Jaap van Oostrum in eigen woorden zijn blik op de wijk. Met een hapje en een drankje, in samenwerking met de Hooftzaak, ontdekken we Sluispolder-West.

Bekijk hier de flyer!

Nieuwsgierig geworden? Wandel gezellig mee!
Aanmelden kan via poststichtingmooiwerknl of bel: 06 - 24 26 96 81. De wandeling duurt tot ongeveer 16.00 uur en is gratis. Startpunt is het Ateliergebouw de Wasserij aan de Zuidvliet 108, bereikbaar via de Mgr. W.M. Bekkerlaan.

De winterse wandeling wordt georganiseerd door stichting Mooi Werk voor bewoners van Sluispolder-West en andere nieuwsgierige Maassluisers. De wandeling is de start van een cultuurparticipatieproject in de wijk, waar bewoners en een kunstenaar uiteindelijk aan een kunstwerk zullen werken. Voor deze wandeling werkt stichting Mooi Werk samen met de Historische Vereniging Maassluis en STOED (Hooftzaak).

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag