Bouw IKC De Kindertuin vordert gestaag

Publicatiedatum: 02-02-2018

Het wordt steeds duidelijker hoe Integraal Kindcentrum (IKC) De Kindertuin eruit gaat zien. Op de bouwplaats wordt hard doorgewerkt door de mensen van bouwbedrijf Pellikaan.

De begane grond staat. Binnenkort wordt begonnen aan de tweede laag (de eerste verdieping) van het gebouw om daarna het hoogste punt te bereiken als de derde en hoogste laag op het gebouw wordt gezet.

Nieuwe schooljaar
In het nieuwe schooljaar zal IKC De Kindertuin zijn deuren openen en plaats bieden aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar, zowel in de kinderopvang als op de basisschool. Daarnaast biedt IKC De Kindertuin plaats aan andere partijen die gebruikmaken van de sporthal die in het gebouw wordt gerealiseerd.

Informatiebijeenkomst
Bent u benieuwd naar hoe het gebouw er uiteindelijk uit komt te zien, welke plannen de school heeft voor de toekomst en wat IKC De Kindertuin voor u en uw kind te bieden heeft? Geef u dan op voor een informatiebijeenkomst op een van onderstaande data:

  • 14 maart 2018
  • 25 april 2018
  • 13 juni 2018

De bijeenkomsten duren van 09.00 tot 10.00 uur en vinden plaats op CBS Het Spectrum, Fenacoliuslaan 3 in Maassluis. Aanmelden kan via infospectrum-maassluisnl.

Facebookpagina
Wilt u ondertussen alvast op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom IKC De Kindertuin? Volg de school en de opvang dan via Facebook: @IKCDeKindertuin.

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag