Hoe gaat het met verhuizing bewoners PC Hooftlaan 13abc-39abc

Publicatiedatum: 02-02-2018

In oktober 2017 is het sloopbesluit voor de woningen aan de PC Hooftlaan 13abc-39abc genomen. Voor de bewoners betekende dit de start van een zoektocht naar een nieuwe woning. Meer dan de helft van de bewoners heeft inmiddels een passende woning gevonden.

Van de 42 huishoudens hebben 27 huishoudens al een passende woning gevonden. In de meeste gevallen blijven zij in Maassluis wonen, maar enkele bewoners verhuizen ook naar Ridderkerk, Spijkenisse, Vlaardingen en Rotterdam. Wij wensen hen veel geluk toe in de nieuwe woning!

Begeleiding bij zoeken naar een woning
De bewoners worden bij het zoeken naar een andere woning begeleid door Maasdelta. De woonconsulente is bij alle bewoners op huisbezoek geweest om de woonwensen te bespreken. Zij hebben voorrang (urgentie) op de woningmarkt.

Verhuizen, sloop en nieuwbouw
De bedoeling is dat alle bewoners voor 1 november 2018 een nieuwe passende woning gevonden hebben. Eind 2018 worden de appartementen gesloopt. Vervolgens vindt in 2019 nieuwbouw op deze locatie plaats. In dit nieuwbouwcomplex worden 64 huurappartementen gerealiseerd die geschikt zijn voor de bewoners van seniorencomplex De Vliet.

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag