Plan voor locaties Mgr. W.M. Bekkerslaan (gesloopte school) en Jan Luykenstraat (‘t Klooster)

Publicatiedatum: 07-04-2022

Voor de locatie van de gesloopte school aan de Mgr. W.M. Bekkerslaan en de locatie van ‘t Klooster aan de Jan Luykenstraat is het ontwerpproces opgestart. De gemeente en Maasdelta zijn het eens geworden over de uitgangspunten op hoofdlijnen.

Het plan is om op beide locaties eengezinswoningen te bouwen. Deze bestaan uit twee lagen met een kap en drie lagen. Er wordt ook rekening gehouden met parkeren. Om nieuwe parkeerplaatsen te maken worden de Mgr. W.M. Bekkerslaan en Jan Luykenstraat op deze locaties aangepast.

Hoe het plan er precies uit komt te zien is nog niet duidelijk
Maasdelta kiest een aannemer om het plan samen verder mee uit te werken. Deze keuze wordt voor de zomer gemaakt, waarna het plan in het najaar van 2022 wordt uitgewerkt. Ondertussen wordt ook de bestemmingsplanwijziging opgestart. Ook deze wordt naar verwachting tot het najaar van 2022 uitgewerkt en daarbij door de gemeente ter visie gelegd.

Het is de bedoeling om in 2022 een informatiebijeenkomst te organiseren, om de plannen toe te lichten. De gemeente en Maasdelta houden u hiervan graag op de hoogte.

 

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag