Laan 1940-1945 wordt stadsboulevard van Maassluis

Publicatiedatum: 23-02-2015

Laan 1940-1945 krijgt een opknapbeurt. De entree van Maassluis wordt veiliger, krijgt een betere doorstroming en een groenere uitstraling.

Onderdeel van de reconstructie is het vervangen van de kruispunten Bilderdijklaan/Vermeerlaan en P.C. Hooftlaan/Mesdaglaan door rotondes. Het kruispunt Zuiddijk/Julianalaan wordt geoptimaliseerd. Daarnaast wordt het aantal rijbanen vanaf het kruispunt Bilderdijklaan/Vermeerlaan tot aan de Zuiddijk teruggebracht van 2x2 naar 2x1.

Stadsboulevard
De vernieuwde Laan 1940-1945 wordt een ware 'stadsboulevard'. Deze wordt groener door een landschappelijke aankleding, het terug planten van meer bomen en led-verlichting. Ook kan er meer rijcomfort en meer woon-/werkcomfort ervaren worden.

Doorgaande route tijdens werkzaamheden
Vanaf 7 april tot en met eind juni 2015 vinden er werkzaamheden plaats tussen het pompstation en het kruispunt Julianalaan/Zuiddijk. Er kan helaas niet voorkomen worden dat passanten overlast van de werkzaamheden ervaren in deze periode. Het uitgangspunt is echter dat er vrijwel altijd een doorgaande route beschikbaar blijft voor alle verkeer.

Een informatieavond vindt 2 รก 3 weken voor de start van de uitvoering plaats.

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag